Full 3
Paslaugos
Full 3

Ramybė, privatumas, gaivus oras ir nepriekaištinga aplinka!

 Sporto ir laisvalaikio centras ,,Sporto krantas”  – nauja vieta įmonių renginiams, verslo grupių susitikimams, konferencijoms, vestuvėms, privatiems vakarėliams  ar kitoms asmeninėms šventėms. Leiskite sužinoti jūsų ketinimus, o mes juos paversime nepamirštame švente ir savo patirtimi pasidalinsime su jumis. 

 

 

Apgyvendinimas

 
Pramogų ir laisvalaikio centre ,,Sporto krantas” įrengta 13 šviesių, modernaus dizaino kambarių (dviviečiai ir šeimyniniai), iš kurių atsiveria įspūdingi ežero arba miško vaizdai. Dalis kambarių yra su virtuvėlėmis.
 

SPA

 

Svečiuodamiesi pas mus nepraleiskite progos pasimėgauti pirties ir atpalaiduojančios sūkurinės vonios malonumais, kur jus apgaubs magiška šiluma, o kerintys vaizdai pro langą natūraliai sulėtins tempą. 

Geriausiam procedūros efektui pasiūlysime pasinaudoti mūsų profesionalaus pirtininko paslauga, suteiksime galimybę pasimėgauti masažu, pavaišinsime žolelių arbata, kad namo grįžtumėte visapusiškai pailsėję. 

 

Privatus ežero namelis su pirtimi

 
Namelis su pirtimi jaukiam pabėgimui nuo miesto šurmulio, įkvėpti gamtos ir pasimėgauti miško ramybe ant ežero kranto. Namelyje įrengta virtuvėlė, kurioje rasite visus reikalingus įrankius ir kepsninę.

 

 

Salė renginiams 

 

Daugiau nei 100 kv/m salė skirta įmonių renginiams (dalykiniams susirinkimams, konferencijoms, seminarams, mokymams ar šventėms),  vestuvėms, privatiems vakarėliams ar kitoms progoms. 

Salė kondicionuojama, aprūpinta būtina technine konferencine įranga (projektoriaus ekranas, lenta-bloknotas su markeriais).

Organizuojame maitinimą renginio metu (kavos pertraukas, pietus) pagal jūsų poreikius.